Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Eső Jorvikban ~ újdonság
Mielőtt elmennél a claymore cup-ra mennj hermanhoz és kérj lovaglóedzést, majd ismét menj hermanhoz és menjetek el a próbára. Most remélhetőleg a próbán fog lejárni az idő. Próbáld újra  gombra kattints. Msot már visszatértél Jorvikba, és esik az eső :)



SS zenék

A StarShine zenéjit megtalálhatod amikor elkezdődik egy verseny
    



Papír tárgyak

Sajnos ez egy maradandó hiba... a Star Shineban már megismerkedhettetek vele
 



A szereplők nyugovóra térnek"

Nem sokan vették még észre, hogy a szereplők teste láthatatlanná vállik. Én megnéztem, és csak úgy elhalványodik, és eltűnik. De valójában ott van, mert tudsz vele beszélni xĐ
 

 

 

Lóvásár
Na ezt garantáltan csak itt találod meg!!! mert ÉN fedeztem fel, és ha ezt lenyúlod akk. vége az oldaladnak! Értve vok?!
Akinek nem inge ne vegye magára xĐ

Na szóval, én megvettem a legjobb lovat a Holsteinit. De egyáltalán nem tetszett :( Természetesen kiképeztem, meg minden, de már annyira meguntam h. az valami borzasztó!! És akkor visszagondoltam egykori paccomra a Finn Lóra. Megvettem. És valami csoda folytán ugyan olyan gyors maradt mint a holsteini! Valószínűleg azért, mert úgy vettem meg, hogy  a lovon ültem! :DD Őt is szépen kiképeztem és egyre csak gyorsabb lett! Ezt szerintem minden pacival meg lehet csinálni, úgyhogy mindíg a kedvencedet válaszd! 

 

 

Napnyugta
A nap nyugta nagyon szép. Főleg hogyha a Hillcresti kilátóról nézed (ahol a seprű volt) Tök jó ahogy elmegy a nap a hegyek között! És még az is nagyon szép hogyha kimész a hátsó galopp pályára és amikor tükröződik a naplemente a tengeren. (L)
 

 

 


Tükörkép
Ha belenézel a vízbe, akkor láthatod te is. A karaktered felsőteste átlátszó, valamint a lovad is.... Valamit megint elkuseráltak...


 

Lámpafény
Szerencsére a játék szerkesztői kiküszöbölték ezt a kis hibát. Immár a lámpák világítanak. De fényt nem adnak :(


 

 

Mentésnél
Amikor elmented a játékot akkor nem a tél lovasainak loja jön ki, hanem az őszé!




Mozognak az őrök?
N
os, amikor még nem volt meg a játék sokszor webkamerén nézegettem Szery bnőmmel :D És mesélte, hoyg van amikor az őrök játkálnak, és hogy félelmetesek. Valamint azt is állíttotta, hogy  nem mindíg járkálnak, pl. amikor mutatni akarta, akkor nem. Mondta: tegnap még mozogtak... Szóval, megkaptam a játékot, és egyből PH-t kerestem. De nálam nem mozogank... Ha valaki le tudná fényképezni, hogy nála igenis mozognak. azt meglepem egy kis ajándékkal!
 





Szám név
 
Ha a Pine Hill nevű városkában vagy, akkor megfigyelheted, hogy mindenhol ŐRÖK vannak. És nem is akármilyenek. szám a nevük. Pl: 142 alkalmazott. Midnen bizonnyal Mr. Sands szeretni a rendet. Ebből a névből" arra következtettem, hogy ha van 143-es akkor ninimum 142 alkalmazottja van. Ami megint csak azt jelenti h. rengeteg pénze van.




Radar
Ha egy kicsit már jobban megszoktad a Star Stablet, és következnek a nehéz feladatok szinte elengedhetetlen hogy ne használjd a térképet és a radart! Ha kepsz egy feladatot menj a naplódba és jelöld ki a végrehajtandó feladatot. Most pirossal fogja jelezni. Nyisd meg a térképedet, és keresd meg rajta a fehér nyilat (az vagy te xĐ) állítsd be a piros pont irányába és galopp! Nem muszáj az úton haladni, én legalábbi s csak úgy tökön-babon szoktam menni xĐ

 

Öltözködés

 

Szőke hajhoz:
Szőke hajhoz végülis minden megy. Legfőbben kiemelném:
 lovaglónadrágot, és a márkés sárga felsőt, és egy fekete kobakot

Barna hajhoz:
Elég színfüggő, és nem sok minden illik hozzá. Kiemelem:
A kékesszürke zakó, lovaglónadrág Linda csizmája (Valeade)
Lisa piros mellénye, farmer, lovaglócsizma, fekete kobak

Fekete hajhoz:
Jól keverhető színek:
Sárga esőkabát, lovaglónadrág, és a kék kobak

Fehér haj:
Rózsaszín díjugratókabát, lovasnaci, fekete vagy bőrszínű kobak

Egyéb ruhakeverékek:
Piros díjugratózakó & lovasnadrág kék kobak
Zöld felső, farmer, kék kobak, csizma
Narancs felső, lovasnaci, baseball sapka




Aranyérem az erdésznél, akadályugrással

Sokak panaszkodtak rá, hogy egyszerűen képtelenek megcsinálni. Igaz, nem egyszerű, de azért nem is képtelenség. Én erre a célra a Holsteini lovat ajánlom. Fejleszd fel teljesen minden tulajdonságát. Ezután menj el a versenyre. Az egészségét vidd maxra. Azaz itasd meg, etesd meg, hagyd, hogy pihenjen az út után, és keféld is le. Ha mind a maxon van, indulhat a verseny. Ajánlom, hogy azokon a helyeken, ahol csak galoppozni kell, vidd fel maximum tempóra. De ne mindenhol, inkább a végén gyorsíts. Ha ugratni kell, maradj az erősen vörös sávú gyorsaságban. Nem is olyan nehéz megcsinálni, csak nagyon jól kell szabályozni az energiád. De vigyázz! Ne menj vele túl sokat maximum tempóban, mert kimerül, és le áll simán galoppozni!
Ha nem megy annyira az ugratás, gyakorolj, mielőtt rögtön versenyezni indulsz!

Kiegészítés (by Alex)
Nem muszáj holsteini lóval megcsinálni, az is elég ha a kezdő lóval csinálod. De ahhoz szintén már MINDEN verseny teljesíteni kell, így kapsz plussz lovaglási izékat (nem tom mit xĐ) amitől ha edzesz akár a maxra is felviheted a gyorsaságod, és egyebeket ;) Ide a távlovagló edzés és a díjugratás, valamint a tereplovaglás (Alexnél!)nyújt segytséget. Ha végeztél ezekkel gyere vissza. Útközben már észreveheted h. jól teljesítesz. Amint megérkezel Valeadeba aludj egye, nehogy rádsötétedjen (elég kellemetlen dolog). Most szintén vidd maxra a lovad szügségleteit (éhség, szomjúság, stb...) Na most mehet a verseny. A kanyarokat mindíg vágd le! Ahol tudsz menj max gyorsasággal! Amikor odaérsz ahoz a fura ugratóhoz amin át is lehet futni, menj a leges leges lejobb oldalán és ugord át. Egyből látni fogsz egy kis rövidítő utat. A legvégén a finisben amikor mész le a dombon akkor nagyon nagyon hajtsd meg a lovadat! 
Ígí már biztos sikarülni fog! ;) 

StarStable 1
Csalás a távlovaglóedzsésen
Mikoror Lisánál elmész edzésre ne menj a rendes útvonalon. Hanem nem vágd le az utat, és a kanayarokat élesen vedd. Így jó gyorsan célbaérsz .




Nem esik a cupán
Ha már eljutottál a Claymore-próbáig biztosan zavart, hogy zuhogott az eső, és alig láttál valamit. De felfedeztem, hogy lehet NEM esőben is Claymoreozni! :D 
Így csináld:
Elmész a próbára, és mikor indulhatsz, odamégy Hermannhoz, hogy vissza akarsz menni Jorvikba. Nemsokára lejár az időd, az ezt jelző ablakot fennhagyod, és úgy kattintasz véglegesen a Vissza Jorvikba!-ra. Jorvikban meg kell jelennie az ablaknak, katt az újraindításra. Kész.
Bizonyíték:

Kattints a képre a teljes mérethez!



Vedd meg Katja lovát

Megveheted a lovát, úgy mintha az istállóban vennéd meg. Sajnos a léleklovsok lovát (ami az 1. részben van) nem lehet megvenni. Nekem legalábbis még nem sikerült ...



Vizi érdekességek

A vizek szélén tudsz gyorsabban is menni! És tök szép, mert közben fröcsög a víz <3
Valamint, ha lejebb viszed a kamerát belátsz a víz alá, és így meg tudod nézni, hogy valójában milyen mély a víz.

 

Út a halálba?
Észrevettem egy nagy hibát a játékban. Amikor a TENGERPARTON jössz a Madárilyesztő hegy felé akkor ott van az a kanyon. Nos egy út vezet a kanyonba, de nem a megszokott módon xd Mondhatjuk úgy egyenesen a halálba vezet, ugyis az út jön, jön, és jön és egyszer csak hopp vége. Nyugodtan beleeshetsz, ha meg akarsz halni xd A másik oldalon is ez található. Úgyan így jössz az M-hegyől és hopp vége. Ide talán hidat terveztek, de végül elmaradt? De ha l megnézzük a StarShine 4. részében erre jött Alex és Katya

 

Grafika-gondok
Gondolom már észrevettétek hogy a StarStableben te vagy az egyetlen grafikailag fejlett személy, meg néhány munkás... Ha megnézed mondjuk Lisát, neki régi az arca. Kivétel az a fekete izé, azt végre leszedték -_- Ezen kívül a többi személynek csak a ruhája van átszínezve, és a neve más. Nameg minden szereplő a Hidden által kiadott játékokból valók. Mondhatnánk végülis a Star Academy folytatásának is...  (bár nem is tom, az nem lovas :S) Itt van belőle Kevin és kutyája Disco. H megnézed Discot pislog és csóválja a farkát ^.^



StarStable 1

A clymar Kastélyba!
Fel tudsz menni a a kastélyba! Vagyis a kastélyhoz, ugyanis az egész csak papír -_-" Csak gyalog tudsz felmenni. Leírom pár lépésben neked hogy hogyan kell.

1. Vágtass fel a kastély közelébe, a dombhoz.
 

2.Most száljj le a lovadról és kezdj el felfelé futni. A lényeg hogy NE UGORJ!! Ha ugrassz akkor beragad az emberkéd :s Csak óvatosan térj rá a sziklákra a kasély irányába.
 

3. na most menj oda a nagy ajtóhoz. És fuss le a dombon. Innen már mehetsz nyugodtan ammerre szeretnél