Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jorvik Gimnázium

Az egész történet itt kezdődött. Az iskola tanulóiból sok híres ember lett amit a vitrinben található tárgyak bizonyítanak be . Valószínűleg egyetlen tanár van az épületben. Egészen pontosan a "jorviki boszorka" Mrs. Graham aki imád feladatokat kiosztani és szereti a precizitást.A kedvence Linda. Mrs. Grahhemen kívül itt van még a segítőkész pedellus is ! Az iskola talán az ő tulajdona.... De erre a kérdésre már nem kapunk választ. :'( Jorvik egyetlen iskolája valóban nagyon szép ! Kidolgozott márványfalak és kő díszítésekkel gazdag. Az aulában egy emlékmű is található amin talán dinoszaurusz csontváz és egy arc majd az iskola logója található. Valószínűleg nagyon megbecsülik hiszen el van kerítve. De ez nem minden. A falon egy óra is van amit állítólag az undok Sabine családja vett.
 
-NINCS KÉP-

 
Gát

A gátnál volt linda egyik léegnagyobb küldetése . Megsemmisíteni a BOMBÁT!!! Azt a bizonyos bombát Mr. sands helyezte el a gáton hogy Jorvikot elárassza a víz és győzelmet arasson.

-NINCS KÉP-DarkCore 

Ezen a helyen egykor Mr. Sands tartózkodott. és StarShinet is itt őrizték amíg Lisa el nem jött érte. És észrevettétek avíz hangját ? Valami van alatta. Az a hang pont olyan mint a garnokműveletes pályán a zöld trutyi hangja...

 

 

 Pine Hill Kúria

A Pine Hill kúriában egykor egy professzor lakott majd Mr. Sands. Régen állítólag rossz dolgok történtak és Lindának sem lehetett volna odamennie sem Lisának. Ezeket Hermantól tudhattuk meg. De hogy mi is a titok... hogy mi történ amikor még régi dicsőségében ragyogtt a Pine Hill Kúria. Azthiszem erre nem derül fény...

 

 Szent Liget
 

 

A Szent Liget a StarShine egyik legfőbb helyszíne. Igaz hogy csak 5 jelenetben van de ha nem lenne nem lenne erő és nem lenne léleklovas sem. A hely telivan ősi kőtáblákkal és érdekes módon az egész szentliget alatt csak levegő van. És rengeteg furcsa alakú kőzet található. Ha erre jössz megtalálod Flippet is ! Aki először mókusnak hinné az nagyot tévedett. Flipről nem tudjuk hogy mien lény. De hogy mókus lenne azt tagadja. De folyton ezt hajtogatta: nem mókus hanem léleklovesok barátja " tehát kilétét nem lepleztük le és attól tartok nem is fogjuk. 

 

 

Jorvik Istálló

Az istálló nagyon fontos szerepet játszik :D Hisz mi lenne a StarShinennal lovak nélkül XD Nos ez a kis hely Jorvik szintén egyetlen lovardája. A környezet nagyon kellemes és vidám. Nekem a madárcsipogás a kedvencem. Az istálló belseje is kultúrált . És itt az istállóvezető Mr. Herman aki sokat tud Jorvikról és a legendákról is ami nagy segítség a legenda folyamán. Az istálló biztonságos is amit bizonyít h. Mr. Sand és a szolgák nem jutottak be a zárt ajtókon keresztül. A lányoknak nagy megnyugvást jelent ha lovaikkal lehetnek és kedvenc hobbyjuk is a lovardában történik (vagy körülötte) 
 

 Kirakó


A kirakó ismét egy fontos relytéje Pandóriának. Vajon miért pont a 4 léleklovas nevét rejtik a betűk? És a szinbólumok is eggyeznek. Talán az évszázadokkal ezelőtt élő léleklovasoknak is ugyan ez volt a nevük? Kisérteties..