Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyarországon csak itt ! Ellopása törvényellenes, és portáltörést von maga után!
Letöltéshez katt
IDE
Letöltés menete: Felül kijön egy fehér, figyelmeztető üzenet. Katt rá jobb gombbal, és válaszd ki ezt: fileok letöltése

Demó végigjátszása: 

Tudom, hogyha elolvasod elveszik a varázs ereje, de könyörgöm Francia.... Én sem mindíg értem, szal szerintem megéri elolvasni.

Először Brittany szobájában vagyunk. Még nem tudsz csinálni semmi különöset, csak oda kell menned az íróasztalhoz és a magazinra kattintani. Kijön egy levél ami különös módon... beszél xĐ Nah most egy csomó kis felkiáltójel kijön a ball sarokban (ez olyan moint a Star Stableben) ezeket xeld ki, mer én se tom h. mik xĐ Nah mostmár mehetünk egxet öltözködni :D Nincs sok cuccunk, ed majd vásárolunk. Nos akkor irány az ajtó. A Jorvik sulira kattints. 

Nah most a felkiáltójeles kölykökkel beszélj, aztán a pedellussal. Most menj Lisáékhoz,és beszélj velük is. Nah most egy sétálü csajjal kéne beszélni. Ok. Most menjünk a földszintre és a baloldali első ajtóhoz menjünk (a szőke ülő csajnál van). Lépjünk be. Itt van az a Rita... Nah duma, duma igen tükör. Nah most táncolni kell. A nyilakat kell nyomkodni amikor középre érnek (egyértelmű lesz h. melyiket) Jóh ez megvan, megint duma vele. Akkor menjünk ki az aulába. Keresd meg a sétáló embereket (3). Beszélj velük.(tudjátok, zöld...) Na most a jobb oldali lépcsőn menjünk fel, és egyből a szemben lévő ajtón lépjünk be. Itt Mr. Graham van, és itt kell énekelni. Az ugrás gombbal találd el a hangokat középen! (érdemes felhangosítani a hangfalakat, mert tök jó hangod van)uristen, most lezuhantam a végtelenbe, nem tom hogyan, szalitt majd nem kell megilyedni xĐ aula... Bemondónah most beszélni kell (2), és most fel e lépcsőn (de csak az egyiken) és szemben a nagy ajtó. Itt lessz a meghallgatás. Nah most Lisához menj. ok elkezd dumálni a pasi.... ennyi a meghalgatás. Aula és beszélni mindeenkivel. Most menj fel az emeletre és ott lesz Kevin az egyik sarokban. Most menj le az aulába, és beszélj mindenkivel. Irány a könyvtár. Itt fel kell venni Kevin diktafonját, ami az egyik asztalon van. Most irány az éneklőszobe, ott van Kevin.Beszélj vele 3 X aztán menj a mikrofonhoz, és énekelj!Na vége, és beszéd... Most csörögni fog a mobillod, hív a pedellus... Most menj a meghallgatóterembe, és hajrá! Itt énekelned és táncolnod kell egyszerre. Nagyon nehéz, nekem se sikerült elsőre.Ha elrontod akkor vége a demónak, de ha nem egyszerűen elsötétül és kiírja, persze franciául, hogy vége a Ennyi a demó :(demonak.

Gy.I.K.
Hogyan öltözzek át?
A szobádban van egy tükör, ugye? Ha arra viszed az egeret egy ruhafogas jelenik meg . Kattints. A nyilakra kattintva tudod változtatni cuccaid!

Hogyan kommunikáljak valakivel? 
Egyes emberek fölött látsz egy zöld felkiáltójelet. Jozzájuk kéne elmenni (de másokhoz is odamahetsz) és vidd rá az egeret. Itt egy olyan képregényes dumaablak jelenik meg benne egy felkiáltójellel. Kattints. További kattintásokkal tudsz lapozni!